Kennel Nikidion

 

Dvergpinscher er en livlig liten hund med et stort hjerte. Den er nysgjerrig og våken, alltid beredt til nye eventyr, og stadig i aktivitet som klovn. Den elsker sin familie, og den lærer fort. Den kan drive med både agility, lydighet og freestyle, og den er en fantastisk turkamerat. På siden Om rasen kan du lese litt mer om dvergpinscheren.

 

Det er jeg, Anne Helene Utgaard, som har kennel Nikidion og driver oppdrett av dvergpinscher. Jeg driver ganske smått med bare et eller to kull i året. Valpene mine vokser opp i stua og i hagen min, og de blir harmonisk sosialisert gjennom samvær og lek med både voksne og barn helt fra de er ganske små.

 

Målet med avlsarbeidet mitt er å få fram rasetypiske hunder som har godt temperament, og helse og vakkert utseende. Stammor i mitt oppdrett er Mink's Cille, til daglig kalt Hera. hun ble født 16. februar 2000 og er mor til mine B-, C-, D- og E-kull, 18 valper i alt. Hun er også bestemor til 13 i Finland hvor hennes sønn Nikidion's Caruso to Auretan bor. Og hun er bestemor til mitt F-kull. Hera har flere hp og ck, fire cert og ett cacib.

 

Alle hundene jeg benytter i avl, blir øyelyst og patellaundersøkt. Hver parring tilfredstiller kravene til Avlsrådet i Norsk Pinscherklubb.

 

Du er velkommen til å ta kontakt om det er noe du lurer på.

 

webdesign: webdesign@zogood.net